Utazás, üdülés

Az Utazz fillérekért weblap azért született, hogy egybegyűjtése látogatói számára a legkecsegtetőbb utazási ajánlatokat.

tovább...

Utazások rendkívül kedvező árakon. Praktikus választás, ha némi kikapcsolódásra vágyna. Amennyiben pedig ajándékba szánná az utazást egy rokona számára, természetesen az is megoldható!

tovább...

A vitorlás bérlés a legjobb ajándék azok számára, akik mindig is vágytak a vízre, de jártasság hiányában eddig nem volt lehetőségük kipróbálni magukat egy hajó kapitányaként.

tovább...

Capri napfelkelte ismert és egyszerűen gyönyörű. Ha el tudsz csípni egy korai hajót Nápolyból (pl a 06:45-öst), akkor láthatod, ahogy a nap felkel a hegyek mögül.

tovább...

Lehet, hogy a legtöbb Debrecen szállás nagyon drága volt, de hidd el, hogy mi tudunk egy olyat, amely anyagilag sem fog nagyon leterhelni illetve elhelyezkedés szempontjából s megfelelő lesz számodra.

tovább...

Amennyiben te is kedveled a téli sportokat, akkor bizonyára egyik kedvenced a síelés. Nem kell félned attól sem, hogy nehezen tanulod meg ezt a sportot, hiszen erre oktatók vannak felbérelve.

tovább...

Kiadó lakókocsi Horvátországban – természetesen a tengerpart közelében rengeteg olyan lehetőség vár rád is, amelyet ki lehet használni kellőképpen!

tovább...

Tiszta és homokos tengerpartra vágysz, amennyiben Horvátországot választod ki családod számára, nyári kikapcsolódás érdekében?

tovább...