Utazás, üdülés

Utazások rendkívül kedvező árakon. Praktikus választás, ha némi kikapcsolódásra vágyna. Amennyiben pedig ajándékba szánná az utazást egy rokona számára, természetesen az is megoldható!

tovább...

A vitorlás bérlés a legjobb ajándék azok számára, akik mindig is vágytak a vízre, de jártasság hiányában eddig nem volt lehetőségük kipróbálni magukat egy hajó kapitányaként.

tovább...

Lehet, hogy a legtöbb Debrecen szállás nagyon drága volt, de hidd el, hogy mi tudunk egy olyat, amely anyagilag sem fog nagyon leterhelni illetve elhelyezkedés szempontjából s megfelelő lesz számodra.

tovább...

Amennyiben te is kedveled a téli sportokat, akkor bizonyára egyik kedvenced a síelés. Nem kell félned attól sem, hogy nehezen tanulod meg ezt a sportot, hiszen erre oktatók vannak felbérelve.

tovább...

Kiadó lakókocsi Horvátországban – természetesen a tengerpart közelében rengeteg olyan lehetőség vár rád is, amelyet ki lehet használni kellőképpen!

tovább...

Tiszta és homokos tengerpartra vágysz, amennyiben Horvátországot választod ki családod számára, nyári kikapcsolódás érdekében?

tovább...

Szuper Tibeti körúton szeretnél részt venni?

tovább...

Hotelünk 8 duplaágyas szobával várja vendégeinket. A szobák klímával vannak felszerelve, külön zuhanyzó és wc, valamint TV található bennük.

tovább...