Szépségápolás

Mindenki szeretné, ha a legjobb szemránckrém ott lenne a fürdőszobájában és fájdalommentesen, mellékhatások nélkül elvégezhetné vele a fiatalítást otthonában nap mint nap.

tovább...

Fiatalos, feszes arcbőr az, amire vágyik? Az ultherapyval ez egyszerű! A késes műtéti megoldásokkal szemben ez az arcplasztika ultrahang alapú. Ennek nagy előnye, hogy nincs szükség vágásokra hozzá.

tovább...

Nemrég költöztetek a 18. kerület környékére és nagyon hiányolod a kozmetikust? Nem tudod hová is mehetnél, amikor szükséged van egy kis kezelésre?

tovább...

Nem hallottál még a frakcionált lézeres arcfiatalításról?

tovább...

Pattanás kezelés egyszerűen nálunk! Már eleged van abból, hogy a tükörből mindig a sok pattanás köszön vissza? Azt kérded magadtól miért éppen te?

tovább...

Téged is érdekel a szépségápolás, és a műköröm készítés? A mi blogunkban most sok érdekességről olvashatsz. Melyik illik jobban hozzád a porcelán vagy a zselés műköröm?

tovább...

Most te is megismerheted a körömlakkozás tudományát a körömlakk minták oldal segítségével! Legyél képben a szépségápolás világában. Olvass bálunk a legújabb trükkökről és trendekről.

tovább...

Az iHair mindig gondol a hölgyekre és azok szükségleteire! Hajhosszabbításban maximálisan segítségetekre lehetünk, akár még ma!

tovább...