Szépségápolás

Fiatalos, feszes arcbőr az, amire vágyik? Az ultherapyval ez egyszerű! A késes műtéti megoldásokkal szemben ez az arcplasztika ultrahang alapú. Ennek nagy előnye, hogy nincs szükség vágásokra hozzá.

tovább...

Nemrég költöztetek a 18. kerület környékére és nagyon hiányolod a kozmetikust? Nem tudod hová is mehetnél, amikor szükséged van egy kis kezelésre?

tovább...

Nem hallottál még a frakcionált lézeres arcfiatalításról?

tovább...

Téged is érdekel a szépségápolás, és a műköröm készítés? A mi blogunkban most sok érdekességről olvashatsz. Melyik illik jobban hozzád a porcelán vagy a zselés műköröm?

tovább...

Most te is megismerheted a körömlakkozás tudományát a körömlakk minták oldal segítségével! Legyél képben a szépségápolás világában. Olvass bálunk a legújabb trükkökről és trendekről.

tovább...

Várja Önt a Borostyán Fodrászat és szépségszalon, magas színvonalú kiszolgálással, igényes környezetben és rendkívül barátságos, mindig segítőkész csapattal.

tovább...

Nem kell lemondani a fiatalos, telt ajakról. Ha adottságai révén nem rendelkezik ilyennel, akkor most a részese lehet.

tovább...

A sheavajat már évszázadokkal korábban felfedezte magának az afrikai kontinens népe. Használták törzsi rituálékhoz, étkezésre, és természetesen kisebb nagyobb sérülések, gyulladások kezelésére is.

tovább...