Humor

Ha olyan weboldalt keres ahol a mindennapok dolgairól olvashat vaalmint folyamatos érdekességeket is szeretne megtudni akkor jó helyen jár.

tovább...

Ha rossz napokat él át, de van egy jó vicc kéznél, egészen biztos, hogy Ön is mosolygós hangulatba kerül.

tovább...
cimkék:  

Szellemes viccek, komikus és szarkasztikus pillanatképek, teljesen valószínűtlen és lehetetlen helyzetekről. A vicces képek biztosan mosolyt csalnak az arcodra, hogy jól kezd a napod.

tovább...
cimkék:  

Szereted a viccet és a humoros képeket? Ne keress tovább, ha barátaid számára nem mindennapit találsz. Itt van a móka és a nevetés, válassz egyet, amitől közösséged is előveszi a röhögés.

tovább...

Szeretném Neked bemutatni Pistikét. Pistike egy roppant humoros barátom, aki sokféle vicces történetet, nagyszerű humoros videókat szokott mindig mutatni. Pistike mindig gondoskodik a jókedvünkről.

tovább...
cimkék:  

Látogasson el oldalunkra és válasszon a legjobb viccek közül.

tovább...
cimkék:  

Jobbnál jobb viccek napi frissítéssel. Ha valami jó viccet olvasnál érdemes benézni a weboldalra, ahol a viccek kategorákba rendezve találhatók. Ha kedved van szavazhatsz is egy-egy viccre, megoszthatod másokkal vagy ha tudsz egy jó viccet ami esetleg még nem szerepel a gyűjteményben, akkor azt be is küldheted.

tovább...