Építőipar, építőanyag

Pistike, neked mi volt az első szavad? P-p-p poliurea-bevonat! Apu valamennyi játékomat poliurea bevonattal vonta be, hogy ne törjem össze. Majd poliurea bevonattal vonta be a pick-upunk platóját, hogy ne karcolódjon, amikor megpakoljuk purhab-alapanyaggal, a lamborghinit, hogy golyóálló legyen és a hajónkat, mert így tökéletesen vízálló, kopásálló, UV álló réteget kapott, ami megvédi az időjárás viszontagságaitól!
Azóta is rendszeresen felkeressük a MagnumTech Kft weboldalát és Facebook oldalát, ahol a legújabb poliureával kapcsolatos információkat, poliurea bevonatú termékeket és használatára vonatkozó tippeket találunk.
Hozza be telephelyünkre a bukósiskjától kezdve a kerti hangszóróig valamennyi gépét, amit a szabadban szeretne használni és megóvni a rozsdától, ütődéstől, meghibásodástól, beázástól.

tovább...

A 3M Magyarország viszonteladójaként az Alap-Tronik Kft. több mint 2 évtizede foglalkozik ipari termékek forgalmazásával. Termékpalettája igen széles, szolgáltatásaik színvonala kiemelkedő.

tovább...

Kertjét szeretné szebbé varázsolni? Kertépítés témában olvasgatna hasznos tudnivalókat, amik jól jönnének?

tovább...

A beltéri ajtó fontos része a lakásnak, elkülöníti a tereket. Fontos, hogy ez is tökéletes összhangban legyen a lakással, úgy színben, mint stílusban.

tovább...

Nincs számunkra fontosabb, mint gyermekeink egészsége ezt nyugodtan ki lehet jelenteni. Minden szülő akkor lehet nyugodt, ha tudja, hogy biztonságos talaj van gyermeke alatt a játék folyamán is.

tovább...

Egy ház felépítése komoly oda figyelést, és hozzá értést igényel. A kémények minősége nagyon fontos. A biztonság kulcsfontosságú egy család számára.

tovább...

A minőségi készbeton Pécs környékén cégünk segítségével kivitelezhető a legjobb áron. Vásárlóink mindig elégedettek lehetnek velünk, ugyanis friss, minőségi betonnal érkezünk önhöz is bármikor.

tovább...

Szuperjó trapézlemez a legjobb áron! Önnek is alkalma adódik arra, hogy a legjobb terméket házhoz szállíttassa, ráadásul oldalunkon keresztül rendelhet.

tovább...