Építőipar, építőanyag

Pistike, neked mi volt az első szavad? P-p-p poliurea-bevonat! Apu valamennyi játékomat poliurea bevonattal vonta be, hogy ne törjem össze. Majd poliurea bevonattal vonta be a pick-upunk platóját, hogy ne karcolódjon, amikor megpakoljuk purhab-alapanyaggal, a lamborghinit, hogy golyóálló legyen és a hajónkat, mert így tökéletesen vízálló, kopásálló, UV álló réteget kapott, ami megvédi az időjárás viszontagságaitól!
Azóta is rendszeresen felkeressük a MagnumTech Kft weboldalát és Facebook oldalát, ahol a legújabb poliureával kapcsolatos információkat, poliurea bevonatú termékeket és használatára vonatkozó tippeket találunk.
Hozza be telephelyünkre a bukósiskjától kezdve a kerti hangszóróig valamennyi gépét, amit a szabadban szeretne használni és megóvni a rozsdától, ütődéstől, meghibásodástól, beázástól.

tovább...

A 3M Magyarország viszonteladójaként az Alap-Tronik Kft. több mint 2 évtizede foglalkozik ipari termékek forgalmazásával. Termékpalettája igen széles, szolgáltatásaik színvonala kiemelkedő.

tovább...

Kertjét szeretné szebbé varázsolni? Kertépítés témában olvasgatna hasznos tudnivalókat, amik jól jönnének?

tovább...

Nincs számunkra fontosabb, mint gyermekeink egészsége ezt nyugodtan ki lehet jelenteni. Minden szülő akkor lehet nyugodt, ha tudja, hogy biztonságos talaj van gyermeke alatt a játék folyamán is.

tovább...

Egy ház felépítése komoly oda figyelést, és hozzá értést igényel. A kémények minősége nagyon fontos. A biztonság kulcsfontosságú egy család számára.

tovább...

A minőségi készbeton Pécs környékén cégünk segítségével kivitelezhető a legjobb áron. Vásárlóink mindig elégedettek lehetnek velünk, ugyanis friss, minőségi betonnal érkezünk önhöz is bármikor.

tovább...

Szuperjó trapézlemez a legjobb áron! Önnek is alkalma adódik arra, hogy a legjobb terméket házhoz szállíttassa, ráadásul oldalunkon keresztül rendelhet.

tovább...

Minőségi állítócsavar szintezéshez, akril alapú ragasztó anyagok tömlőbe, valamint további rögzítés- és ragasztástechnikai anyagok a lehető legjobb árakon most a gras.hu o

tovább...