Biztosítás

Vannak olyan helyzetek, amikor a kötelező biztosítás már nem elég. Ilyen esetekben hasznos a casco. Látogass el honlapunkra, ahol az összes neves biztosító társaságot megtalálod.

tovább...

A béren kívüli juttatásoknak rendkívüli sok módjuk van, érdemes tanulmányozni ezeket mindazoknak, akik érdekeltek.

tovább...

Őrbottyáni Állatorvosi Rendelő és Rehabilitációs Központban lehetőség van kis- és nagyállatok egyedi állatbiztosításának megkötésére a Generali biztosítónál.

tovább...

Manapság számtalan biztosítási lehetőség között választhatunk, amely vagyon tárgyainkat óvja, anyagi támogatást nyújt egy esetleges baleset során.

tovább...

Sosem lehet tudni, hogy mikor kapunk el valamilyen fertőzést vagy mikor dönt le a lábunkról egy betegség és akkor kiesünk a munkából rosszabb esetben még korházi ellátásra is szorulunk!

tovább...

A legjobb helyen jár, ha nálunk köti meg az utasbiztosítását, a clb.hu oldalon található utasbiztosítás kalkulátor segítségével könnyedén szert tehet a gyors kiszámolásra és annak költségeire.

tovább...

A jó biztosítás megkötése nagyon fontos hiszen ha bármi váratlan dolog történik akkor jó hogyha be vagyunk biztosítva.

tovább...
cimkék:  

A KGFB biztosítás érdekében Önt is várjuk, hiszen mi mindig azon vagyunk, hogy a legjobb ajánlatot adjuk ügyfeleink számára. A KGFB biztosítás megkötése kötelező, így senki sem kerülheti el.

tovább...