Autó, motor, jármű

Bár törökbálinti a központi telephelyünk, de a szolgáltatásunk elsődleges célterülete Budapest. Jelenleg két fő típusú bérautóparkunk van, mely típusokból több darabbal is rendelkezünk.

tovább...

Sok autó bontó van kis hazánkban. Sőt a Renault típusból is van jó néhány. Én is egy ilyen webáruház, szerintem legfontosabb termékcsoportját ajánlom figyelmükbe.

tovább...

Tartsa karban autóját, kérjen olajcserét a Fix szervizében. Ez lényeges, hiszen a bizonyos időnkénti olajcsere elengedhetetlen egy jármű problémamentes működéséhez.

tovább...

Olyan remek áron adjuk bérbe a kocsikat, hogy nem éri meg, hogy saját kocsit vásárolj. Az autóbérlés még sosem volt ilyen elérhető. Autóinkban indítás-gátló és GPS nyomkövető berendezés van szerelve.

tovább...

Költözöl és magad szeretnéd megoldani a szállítást, nem pedig költöztető céggel? A kisteherautó bérlést pont neked találták ki.

tovább...

A gumi abroncsokat számtalan szempont alapján kell kiválasztani. A vegyi összetétel és a szerkezet meghatározó jellegű, hiszen ezek határozzák meg a teherbírást, kopás mértékét és ruganyosságot.

tovább...

Eredményes olajködleválasztás termékeinkkel – Nem tudod merre is indulj, ha megfelelő minőségű szűrőbetétet szeretnél vásárolni a nagy teljesítményű gépekbe, a gyárba?

tovább...

A DON Kft. ebben az évben elindította egy újabb nagy sikerű tevékenységét.

tovább...