otthon

A LED lámpák nagyon népszerűek, melynek oka lehet az energiatakarékossága is, de talán inkább még fontosabb, hogy sok különleges funkciót érhetünk el általuk, mint anno a hagyományos lámpákkal nem.

tovább...

A házban, lakásban lévő ablakok belső oldalára általában kerül valamilyen függöny, amelynek funkciója egyrészről az árnyékolás, más részről a belátás megakadályozása céljából.

tovább...

Mint az a nevéből is látszik, a Ház Körül Blog az otthonunk körüli mindennapi feladatokhoz igyekszik segítséget nyújtani a bejegyzéseivel.

tovább...

Aki nincs otthon az ingatlan eladás területén, annak igazán nagy falat lehet egy lakás eladása, hiszen nem tudja, hogy az milyen papírmunkával is jár illetve, hogy milyen eljárásokat kell végigvinni a

tovább...

Tényleg lehetséges, hogy a környezet áldásos hatásait élvezzük, miközben a városi lét kényelmes mivoltáról sem mondunk le? Igen!

tovább...

Cégünk az edzett üveg segítségével újjá varázsolja az Ön otthonát is! Szebb és különlegesebb tereket kaphat, stílust teremthet otthonában ezzel a sokszínű és minőségi edzett üveggel.

tovább...

A kandalló építés nem egy bonyolult művelet, akár pár nap alatt elkészül egy igényes modern vagy klasszikus kandalló.

tovább...

A porral oltó készülékek intézmények, gazdasági társaságok részére kötelező készenlétben tartandó eszköz, azonban nem nélkülözhető háztartásokban, konyhákban illetve kazánházak, műhelyek közelében.

tovább...