műköröm

Téged is érdekel a szépségápolás, és a műköröm készítés? A mi blogunkban most sok érdekességről olvashatsz. Melyik illik jobban hozzád a porcelán vagy a zselés műköröm?

tovább...

A műköröm tanfolyam egyfajta lehetőség, melyet akár hobbiként is felfogva elvégezhetünk.

tovább...

A műköröm készítés, kinek is ne lenne módja, megismerjük mi ezt, ha szeretnénk azt jobban. Felkerülünk a tanulás fázisába, hogy megismerjük, valóban nekünk való e ez a munka.

tovább...

Körömdíszítés honlapunkon új képekkel várunk minden nap.

tovább...

Műköröm tanfolyamok indulnak kezdőknek és haladóknak. Jelentkezz az Elite Körmösakadémiára, ahol díjnyertes oktatóktól sajátíthatod el a szakma alapjait, de műköröm díszítő tanfolyamok, technikai továbbképzések és szakoktatói tanfolyamok is indulnak a már képzett műkörmösöknek.

tovább...

A Diamond Nails műköröm világmárka alapanyagainak, kellékeinek online kis és nagykereskedése. Webáruházunk folyamatosan új termékekkel bővíti kínálatát.

tovább...

Műköröm és szépségszalon katalógus. Sok hasznos szolgáltatásával segíti tagjait a szakmai és üzleti sikereik elérésében. A leendő vendégeid könnyebben megtalálnak majd ebben a városonként rendszerezett katalógusban. A feltöltött bemutatkozásod mellé képjeid referenciaként tanúskodnak majd.

tovább...