lakás

Mint az a nevéből is látszik, a Ház Körül Blog az otthonunk körüli mindennapi feladatokhoz igyekszik segítséget nyújtani a bejegyzéseivel.

tovább...

Luxus lakás Budapesti ajánlatait nem csak az újságban érdemes keresni, hanem az interneten is, hiszen talán ott még többet is talál az ember – arról nem is beszélve, hogy az interneten sokkal részlete

tovább...

Lakáskeresés kapcsán mindenkinek mások az igényei, elvárásai. Vannak, akiknek az ár dominál leginkább, minden elvárást ennek rendelnek alá.

tovább...

Szeretné felújítani lakását és kiüríttetné az eddig lakóra váró szobát? Babát vár szerelmével és szeretnék azt a szobát átalakítani babaszobává?

tovább...

2011-ben még csak ajánlott volt, de 2012-től már kötelező az Energetikai Tanúsítvány kiállítása az ingatlanokhoz.

tovább...

Ha lakásfelújításba fogna, de nem tudja, hogy hogyan is csinálja, akkor az internet és a szakemberek sok lehetőséget vázolhatnak fel.

tovább...

Megfelelően átgondolta, hogy ingatlan kereséskor mik azok a részletek, amelyekre oda kell figyelnie? Új lakás vásárlása esetén esetleg olyan elképzeléseinlről is lemondunk, amikről nem kellene.

tovább...

Eladó lakások, házak közvetítése Budapesten és vidéken. Ingatlant eladna vagy vásárolna? Tapasztalt ingatlanreferens kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

tovább...