kötelező biztosítás

Szeretné tudni mire számíthat, mikor biztosítást köt? Nem szeretne váratlan meglepetéseket? Akkor vegye igénybe díjmentes szolgáltatásunkat!

tovább...

Gépjárművet szeretne beszerezni, de ötlete sincs, hogy mik azok, amik alapján megéri gépjárművet megvenni? Ez a site az Ön kisegítésére jött létre.

tovább...

A netbiztositó.eu weboldal nagyon jó lehetőségeket kínál Önnek abban az esetben, ha Önnek van jogosítványa és autója is, emellett vezetni is szokta azt az autót.

tovább...

Online biztosítások egy helyen!
Több biztosító ajánlatát megtalálja egy helyen.
Kalkuláljon nálunk és találja meg a legjobb megoldást Önnek.

tovább...

Abban az esetben, amikor szeretné a lehető legkevesebbet fizetni a kötelező biztosítás szerződésére, akkor az oldalunknál nincs is jobb választás, mondhatni, hogy a legjobb helyen van.

tovább...

Ne fizessen többet, mint amennyit muszáj. A kötelező biztosítás 2011 gépjármű besorolása megváltozik és a díjai oly módon változnak, ami kiszámíthatatlan.

tovább...

Az új kgfb törvény egyik eleme lehetővé teszi, hogy a kötelező biztosítás kampány megszűnésével, továbbra is kedvező díjú kötelező biztosításokat köthessenek az autósok. Ez a gépjárművek teljesítmény növekedésével van kapcsolatban, ugyanis az elmúlt tíz évben az autó gyártók nagy előrelépéseket tettek a teljesítmény/hengerűrtartalom arányának növelésében.

tovább...