klíma

Oldalfali mono sprint klíma – Ez egy olyan rendszer, ami két részből áll azért, hogy zajmentes legyen a működés közben.

tovább...

Ha bármelyik termékünk felkeltett az érdeklődését és többre lenne kíváncsi, vagy egyéb információra van szüksége, abban az esetben megkérjük hogy fáradjon be személyesen bemutató termünkbe, vagy ügyin

tovább...

Klímaberendezés vételekor általában hosszabb időszakra tervezünk. Ennek okán is fontos, hogy a szükségleteinknek és a klíma felszerelési helyének megfelelő berendezést vásároljunk.

tovább...

Nem szereti a meleget lakásában? Szomszédja ajánlott egy remek megoldást ami nem más mint egy klima? Megtetszett az ötlet de szeretne előre tájékozódni mielőtt vesz egyet?

tovább...
cimkék:  

Klíma és légkondicionáló készülékek kis és nagykereskedelme, üzembehelyezése és javítása garanciával. Készülékek garanciális és garancián túli szervizelésének lebonyolítása. LG, Samsung, Hitachi, Midea, Mitsubishi, Aircool, Tekno Point és számos minőségi légkondicionáló, akár azonnali kiszállítással. Komplett klímarendszerek tervezése és kivitelezése, alkatrészek forgalmazása.

tovább...

Sokan nem tudják, de a klímákat évente 1-2 alkalommal karban kell tartani. Akkor is ha nem üzemelt egész évben. A klímák belsejében megtelepedett kosz hatékonyság romáshoz vezet, illetve a megtelepedett gombák és penész pedig egészségkárosító lehet, akár allergiás rohamokat is kiválthat. A klímatechnika mint szakma nem fejeződik be ott, hogy felszerelték a klímát.

tovább...