ingatlan

Egy hihetetlennek tűnő történet azt a kérdést vetette fel bennem, hogy lehet-e ezzel a trükkel értékesíteni egy lakást – természetesen jogi értelemben – ahogy ezt a következő példa mutatja.

tovább...

Aki nincs otthon az ingatlan eladás területén, annak igazán nagy falat lehet egy lakás eladása, hiszen nem tudja, hogy az milyen papírmunkával is jár illetve, hogy milyen eljárásokat kell végigvinni a

tovább...

Tényleg lehetséges, hogy a környezet áldásos hatásait élvezzük, miközben a városi lét kényelmes mivoltáról sem mondunk le? Igen!

tovább...

A gazdasági helyzet előrehaladása és az Európai Unióhoz való csatlakozás eredményeképpen 2012-től – az Unió irányelvei alapján – kötelező Magyarország számára az eladandó vagy kiadandó ingatlanokra az

tovább...

Eladó Balatoni ingatlanok, a déli parton. Korrekt árakkal, hozzáértő szakemberekkel. Előzetes telefonos egyeztetés alapján akár a helyszinen való szerződés kötés.

tovább...

Megfelelően átgondolta, hogy ingatlan kereséskor mik azok a részletek, amelyekre oda kell figyelnie? Új lakás vásárlása esetén esetleg olyan elképzeléseinlről is lemondunk, amikről nem kellene.

tovább...

Meghirdetné eladó/kiadó lakását?

tovább...

Ne várd meg, míg elkel előled a legjobb ingatlan Békéscsabán. A békéscsabai ingatlanok bérlése egyszerűen. Fontos, hogy alaposan hozzuk meg a döntéseinket.

tovább...