hajhosszabbítás

A Bhair szakembereire bátran rábízhatod a hajpótlásod, olyan természetes hatású hajhosszabbítást készítenek kedvező áron, amivel bátran büszkélkedhetsz legyen szó alkalmi vagy tartós viseletről.

tovább...

Tíz éves hajhosszabbító szalonunkban várunk mindenkit, akinek ugyan rövid a haja, de hosszú és dús haj zuhatagról álmodik.

tovább...

Nem feltétlen kell hónapokat vagy éveket várni ahhoz, hogy hosszabb haja legyen. Ha megunta rövid haját vagy csak gyors eredményeket szeretne az ön számára is ideális megoldás a hajhosszabbítás.

tovább...

Az európai haj minden esetben drágább, mint más keleti vagy egyéb származású póthaj. De mit is jelent az, hogy európai?

tovább...

Első osztályú és prémium minőségű természetes, emberi eredetű hajakkal készült észrevétlen hatású hajpótlások, több éves tapasztalattal.

tovább...

Blog tele hajas témákkal, középpontban a hajhosszabbítással.
Az indulás célja egy kis többletinformáció azok számára, akiket érdekel a téma vagy közvetlen hajpótlás előtt állnak és szeretnének többet megtudni egy-egy témakörről. A hajpótlásról érintve a fodrászatot és a hajápolást.

tovább...

Változatos és trendi frizurák tapasztalt szakemberek keze alatt, profeszionális fodrászkellékek és alapanyagok használatával. Hosszú és dús haj a legmodernebb- és a szélesebb körben elterjedt hajhosszabbító eljárásokkal.
Gyönyörű hajkorona, természetes hatású, tartós hajhosszabbítás és hajdúsítás a következő technikákkal:

tovább...

Minőségi európai és indiai póthajak kereskedése, póthaj forgalmazás fodrászoknak, hajhosszabbító szakembereknek és viszonteladóknak egyaránt. A kereskedés által forgalmazott hajak mind 100%-os humán hajak, nem tartalmaznak műhajat. Póthaj rendelését leadhatja telefonon vagy a nagyker weboldaláról, online.

tovább...