Színváltós LED panel készítése házilag!

A LED lámpák nagyon népszerűek, melynek oka lehet az energiatakarékossága is, de talán inkább még fontosabb, hogy sok különleges funkciót érhetünk el általuk, mint anno a hagyományos lámpákkal nem. Az ANRO LED Webáruházban több gyártótól is kínálunk lámpákat, de sokszor mégsem találja az ember fia/lánya az igazit!

Léteznek olyan ledes mennyezeti lámpák, amelyek egyszerűen csak fehér fénnyel világítanak, aztán léteznek olyanok is, amelyeknél a színhőmérséklet változtatható (így már hideg, meleg, természetes fehér fényből is válogathatunk), és olyan is van, amelyik színváltós fényt biztosít!

A színváltós lámpa nagyon cuki dekoráció lehet egy gyerekszobában, ugyanakkor háttérvilágításként is megállja a helyét például egy diszkóban vagy étteremben is! Otthonunkban is jó szolgálatot tehet, mint hangulatfény, ezért magánemberek is szokták keresni.

Sajnos nem tudunk nekik alternatívát ajánlani, mert jelenleg egyik beszállítónknál sem elérhető a színváltós RGB LED mennyezeti lámpa, ezért magunknak kellett azt megalkotni :)

A cikkben nemcsak leírást találhattok arra vonatkozóan, hogy hogyan alakítsunk át egy fehér ledekkel szerelt panelt színváltós led sorral felszerelt panellé, hanem videón is tudjátok követni az átalakítás folyamatát! Nem kell hozzá más, csak egy LED panel, RGB LED szalag, RGB vezérlő, trafó, némi kitartás és néhány szerszám - aztán már kész is a színváltós lámpa, amely akár nappalinkat is ékesítheti!

Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehet neked is ilyened, látogass el az oldalunkra és elemezd ki az ANRO Workshop munkásságát :) Javaslataidat és ötleteidet is várjuk!

Link: Színváltós LED panel készítése házilag!
{ https://www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/1269 }