BULLET LINER és LINE-X polyurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal

Pistike, neked mi volt az első szavad? P-p-p poliurea-bevonat! Apu valamennyi játékomat poliurea bevonattal vonta be, hogy ne törjem össze. Majd poliurea bevonattal vonta be a pick-upunk platóját, hogy ne karcolódjon, amikor megpakoljuk purhab-alapanyaggal, a lamborghinit, hogy golyóálló legyen és a hajónkat, mert így tökéletesen vízálló, kopásálló, UV álló réteget kapott, ami megvédi az időjárás viszontagságaitól!
Azóta is rendszeresen felkeressük a MagnumTech Kft weboldalát és Facebook oldalát, ahol a legújabb poliureával kapcsolatos információkat, poliurea bevonatú termékeket és használatára vonatkozó tippeket találunk.
Hozza be telephelyünkre a bukósiskjától kezdve a kerti hangszóróig valamennyi gépét, amit a szabadban szeretne használni és megóvni a rozsdától, ütődéstől, meghibásodástól, beázástól.

Látja, milyen okosak és előrelátóak voltak Pistike szülei, amikor a játékaitól kezdve valamennyi eszközüket poliurea bevonattal látták el? Ezért mindenkinek ajánljuk a bullet liner poliurea bevonatú technológiát, mert lemosható, karcálló és ütésálló tartós védelmet eredményez, sokkal olcsóbban mint a híres Graco termékei. További előnye a hagyományos bevonatokkal szemben a poliurea bevonatnak a sokrétű felhasználási lehetőség, száradási gyorsaság, rugalmas alkalmazkodása a felületek tágulásához és összehúzódásához. Az eredeti bullet liner poliurea nagy fizikai ellenálló képessége miatt tökéletes extrém igénybevételű felületek megóvására is, de mi a garázsunkat és a raktárunk padlóját is ezzel vontuk be, mert így a takarítás is sokkal egyszerűbb.

Link: BULLET LINER és LINE-X polyurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal
{ http://poliureabevonat.hu }