Utazás, üdülés

Az Utazz fillérekért weblap azért született, hogy egybegyűjtése látogatói számára a legkecsegtetőbb utazási ajánlatokat.

tovább...

Utazások rendkívül kedvező árakon. Praktikus választás, ha némi kikapcsolódásra vágyna. Amennyiben pedig ajándékba szánná az utazást egy rokona számára, természetesen az is megoldható!

tovább...

A vitorlás bérlés a legjobb ajándék azok számára, akik mindig is vágytak a vízre, de jártasság hiányában eddig nem volt lehetőségük kipróbálni magukat egy hajó kapitányaként.

tovább...

Szeretnéd előre kiszámolni, hogy pontosan milyen transzfer viteldíjak is érvényesek rád és mennyibe is fog kerülni az az utazás, amely Magyarország egyik vidéki városától egészen Budapestig tart?

tovább...

Több éves tapasztalattal rendelkezünk ferihegy transzfer terén és eddig számtalan utast juttattunk haza illetve a reptérre. Oda vissza fuvart is szolgálunk, de egyirányú igényeknek is eleget teszünk.

tovább...

Capri napfelkelte ismert és egyszerűen gyönyörű. Ha el tudsz csípni egy korai hajót Nápolyból (pl a 06:45-öst), akkor láthatod, ahogy a nap felkel a hegyek mögül.

tovább...

Lehet, hogy a legtöbb Debrecen szállás nagyon drága volt, de hidd el, hogy mi tudunk egy olyat, amely anyagilag sem fog nagyon leterhelni illetve elhelyezkedés szempontjából s megfelelő lesz számodra.

tovább...

Amennyiben te is kedveled a téli sportokat, akkor bizonyára egyik kedvenced a síelés. Nem kell félned attól sem, hogy nehezen tanulod meg ezt a sportot, hiszen erre oktatók vannak felbérelve.

tovább...