Szolgáltatás

Ügyfélbarát profi költöztetés pakolással és ingyenes csomagolással Budapesten és Pest megyében.

tovább...

Virágküldés Kaposvárott szimplán és gyorsan! A weboldalon jó pár különböző csokorból válogathat, amiket aztán szerette címére a virágküldő szolgálat Kaposvárra a nap végéig ki is szállít.

tovább...

Salgótarjáni virágküldő szolgálatot keres? Na akkor nagyszerű helyen keresgél! A web használatával a virágküldés Salgótarjánba már akár pár perc alatt megrendelhető.

tovább...

A sitt konténer rendelés segítségével könnyedén megszabadulhat a felhalmozódott hulladéktól! Mi több mint 10 éves tapasztalattal állunk rendelkezésére a fővárosban és annak vonzáskörzetében!

tovább...

Virágküldés Szekszárdra egyszerűen és szaporán! A weblapon sok különféle virágból válogathat, amit aztán ismerőse címére a virágküldő szolgálat Szekszárdra a nap végéig ki is szállít.

tovább...

Tüdőszűrés CT-vel Budapesten! A CT vizsgálatos tüdőszűrés a megszokott röntgeneshez képest sokkal precízebb képet képes alkotni a tüdő és annak területének állapotáról.

tovább...

Ha egy elbűvölő virágcsokorral készül meglepni ismerősét, de sajnálatos módon nem tudja azt élőben odaadni, akkor nem is kérhetne szuperebb alternatívát a virágküldésnél!

tovább...

Sittes konténer segítségével az építési törmelék elhordása szakszerűen és környezetbarát módon megoldható. Aszfalt, cserép, föld, beton, cserép elszállítását vállaljuk Budapest és vonzáskörzetében!

tovább...