Számítástechnika

Ha valóban könyvtáros és olvasóbarát, könnyen megtanulható, professzionális könyvtári rendszert keres, akkor válassza a Virtuarium Kft Linlib könyvtári programját, mert ez után nem kell évente többszá

tovább...

A használt laptopokat sokan nem akarják megvenni, mert azt hiszik, hogy már nem működőképes, már nem olyan, mint egy új.

tovább...

Amennyiben te is már régóta keresel egy minőségi könyvelő szoftvert, akkor keress meg minket, ugyanis történetesen mi rendelkezünk ilyennel.

tovább...

Amennyiben neked is használt számítógép kellene, akkor fordulj hozzánk bizalommal, mi minőségi termékkel tudunk kiszolgálni.

tovább...

Nagyon nehéz egy új vállalatnak megfelelni az elvárásoknak. Ezért fontos oda figyelni mindenre, amely hatással lehet a cég működésérre.

tovább...

Szeretnéd, hogy a kis vállalatod jól működjön, akkor szerezd be számítógépes termékeink, amelyek segítik a modernebb működést. Remek dokumentumkezelőre tehetsz szert.

tovább...

Tudjuk: manapság léteznek ismert, sokszorosan reklámozott, nagy üzlettérrel rendelkező számítástechnikai boltok. Az a szokás is ismert, hogy az ilyenekbe sokszor csak megtapogatni, megnézni jár be a terméket a vásárló, mert sokkal inkább az internetes szaküzletek kínálatából választ. Egyre inkább a számítástechnika határozza meg mindennapjainkat, így már abszolút nem távoli megoldás, hogy valamelyik honlapon kiszemeljük a terméket, internetes kosárba rakjuk, és feladjuk a rendelést. És hogy ez igen nagy százalékban az AQUA Electromax oldalán történik, nem véletlen.

tovább...

A rendszergazda feladatai közé tartozik a számítógépes hálózat karbantartása, új számítástechnikai eszközök beszerzése, rendszerbe helyezése, az operációs rendszerek karbantartása, telepítése, hogy cs

tovább...