Kertépítés, parképítés

Cserjék, fák, virágok ültetését, vagy átültetését vállaljuk a lehető legjobb árakon, különösen hogy most kerttervezési akcióval is várjuk az ügyfeleinket.

tovább...

Gyepszőnyeg 1 m2 gyepszőnyegtekercs szabvány szerinti 40 cm × 250 cm-es méretben kapható és ennek a súlya, nedvességtartalmától függően kb. 20-25 kg.

tovább...

Mindenki, akinek kertes háza, otthona van, vágyik arra, hogy kertje gyönyörű legyen, ahol egy hosszú nap után megpihenhet egy pohár bor, üdítő mellett.

tovább...

Senki sem szeret olyasmit megvásárolni, ami nem tartós és ami nem kellemes hatású!

tovább...

Talán ebben a hideg időben még nem álmodozik arról, hogy a hótakaró alatt milyen szép kertje lehet. Vagy lehetne, ha gondozná vagy kertépítést alkalmazna.

tovább...

Különleges dísznövény és érdekes facsemeték vásárolhatóak nálunk és ehhez neked nem is kell mást tenned mint hogy ellátogatsz oldalunkra és minket választasz.

tovább...

Megfizethető kertépítőket keres, akik értik a dolgukat? Megtalálta, akiket keresett, cégünk a kertépítés valamint kertfenntartás, kertgondozás szolgáltatását nyújtja kiváló minőséggel, elérhető áron.

tovább...

Kiszáradt növények és fakó gyep automata öntözőrendszer hiányában? Sajnálatos tapasztalatok, amennyiben gyakran elhanyagolja kertjének locsolását.

tovább...