Egészség, életmód

A legtöbben arra számítanak, hogy egy hatékony fogyókúra gyorsan megszabadítja őket minden súlyfeleslegtől. A valóság azonban kissé másként fest.

tovább...

A tökmagolaj hatása miatt az egyik legnépszerűbb hidegen sajtolt növényi olaj. Önmagában és saláta öntetként is érdemes nap mint nap fogyasztani magas omega-zsírsav és antioxidáns tartalma miatt.

tovább...

A természetes agyserkentők igen keresett étrendkiegészítők és ezen nem is lehet csodálkozni.

tovább...

Az egészséges egyensúly visszaszerzés búzafű italporral helyreállítja a szervezet pH-egyensúlyát. Ez alapját adja egészségünknek, sejtjeink védelmének, immunrendszerünk megfelelő működésének.

tovább...

A manuka méz hatása több szempontból is egyedülálló. Számos mézfajta létezik a világon, de ez az új-zélandi mégis elmondhatja magáról, hogy nincs párja antibakteriális hatás tekintetében.

tovább...

Az egyik leggyakoribb fogbetegség ez, ami szinte mindenkit érint életében legalább egyszer. Hogy kialakul, abban a legnagyobb szerepe fogápolási és étkezési szokásainknak van.

tovább...

Szeretne többet tudni arról, hogyan őrizheti meg vitalitását, mit tehet az öregedés vagy a betegségek ellen? A tudatos életmódot könnyedén elsajátíthatja segítségünkkel!

tovább...

A fokhagyma hatása szívünk és érrendszerünk számára különösen fontos.

tovább...