Állatok, állattartás

A szúnyogok által terjesztett szívférgesség minden kutyát veszélyeztet, a már kialakult betegség legtöbb esetben halálos kimenetelű.

tovább...

Macska és kutya sírkő vásárlása a Pet-Stonenál! Kisállataink puszta jelenléte képes megédesíteni hétköznapjainkat. Egyszer ugyanakkor sajnos eljön az a pillanat, amikor itt hagynak minket.

tovább...

Nagyon oda kell figyelni manapság a részletekre. Hiszen nem mindegy, hogy a boltodban éppen, milyen sertés hús van a polcon.

tovább...

A kantelepünk meglehetősen modern, részben ezért is egyedülálló az országban, valamint jó tudni azt is, hogy csupán mi rendelkezünk 8S mentességgel, amely egészségügyi szempontból finoman szólva nem e

tovább...

Nem kizárt, hogy már számos helyet bejártál az interneten, de akkor sem sikerült Akvarisztika Zugló weblapot találj és rendkívül idegesít, hogy nem sikerül végére járnod a házi kedvenced tápjának megv

tovább...

Úgy érzed, hogy a kis állatod nincs megelégedve az eledelével, mert nem nagyon eszik belőle és keveset? Akkor ideje megtudni, hogy valójában milyen eledel is megfelelő a számára!

tovább...

Miben különbözik a legtöbbtől a Dr. Nagy Ferenc állatorvos által vezettet Őrbottyán központjában található rendelő, miért választottam én is?

tovább...

Nem találsz kis vizsla kutyádnak megfelelő nevet és ez már nagyon idegesít?

tovább...