turizmus

A „Zemplén gyöngyszemeként” ismert kis hegyi faluban Komlóskán találunk egy családi vállalkozásban működő panziót, amely 2003-ban kezdte működését. A gondos házigazdák a Köteles család.

tovább...

Ha nyaralási útitervekről van szó, akkor az emberek sokszor csak a kiválasztott úti célt veszik számon, márpedig nem a kiválasztott nyaralási hely a legfontosabb, hanem az a hely, ahol az ember egy fá

tovább...

Az elfogadohely.info turisztikai portál az üdülésicsekkel rendelkezőknek szeretne segíteni az üdülési csekkek elköltésében. Az oldalon több száz üdülési csekk elfogadóhelyet látunk országszerte. Az üdülési csekk elfogadóhelyek között szerepelnek magánszállások, hotelek, apartmanok, camping-ek, vendéglők, pizzériák, sport szolgáltatók, fitness központok is. Az üdülési csekket elfogadó belföldi szolgáltatóknak a bekerülés ingyenes, pusztán egy űrlap elküldése szükséges hozzá. A portálon szereplő elfogadóhelyek térképen is fel vannak tüntetve, ennél fogva mindenki egyszerűen kereshet a különböző vendéglátóhelyek között.

tovább...

Nem tudja hogy hol tölthető el a legjobban a külföldi nyaralás? Elvész a turisztikai ajánlatok rengetegében? Mi segítünk Önnek a döntésben, hiszen folyamatosan arra törekedünk, hogy honlapunkon minél részletesebben legyenek bemutatva a külföldi turisztikai célpontok, úticélok és látnivalók.

tovább...