téligumi

Megérkezett a tél és vele együtt a téligumi felszerelésének ideje. Felkészültél rá? A régi gumik jók lesznek még idén télre? Biztos vagy benne?

tovább...

Biztosan Te is készülsz már arra, hogy beszerezd azt a téligumi kollekciót, amelyet hamarosan fel is kell majd szerelj az autódra, hiszen a tél közeledtével ezt a beavatkozást senki sem kerülheti el.

tovább...

Ha síelni készülsz az idén télen, vagy csak Ausztriában szereznéd be a karácsonyi ajándékokat, és azon ésszerű oknál fogva is, hogy biztonságosan autózhass télen, hamarosan le kell cserélned a nyári g

tovább...

Az ADAC idei téli gumi tesztje már elkészült, így neked is lehetőséged van a lehető legjobb gumiabroncsot választani a téli vezetéshez még a rossz idő beállta előtt.

tovább...

Abban az esetben, ha akciós téligumit kíván vásárolni autójához, akkor látogasson a Marso weboldalára! A téli gumi akción kívül a gumiszerviz szolgáltatásait is igénybe veheti.

tovább...

Hull a hó? Esik az eső? Csúsznak az utak? Már előre fél a közúti ellenőrzéstől, mert még nem szerezte be a megfelelő téligumikat? Ne aggódjon, mi segítünk Önnek megtalálni azt, amire szüksége van!

tovább...

Még időben vásároljon téligumit a tél beállta előtt! Vásárolja meg nálunk az autójához szükséges téligumiabroncsokat még ma!

tovább...