tanácsadás

Az interim management határozott feladatokra szóló vezető szakértő "bérlését" jelenti.

tovább...

A személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet szenvedett ügyfeleinknek adunk tanácsot felmerült kárigényük érvényesítéséhez. A Helper 2002 Biztosítási Szaktanácsadó és Kárrendezési Bt.

tovább...

Honlapkészítés, tervezés, vevőszerző technikák, tippek, tanácsok, a nyíregyházi Alphadesign Kreatív Stúdiótól. Szolgáltatásunk részleteiről olvashat honlapunkon, keressen minket bizalommal.

tovább...

Búzafűlé vásárlási lehetőség és szaktanácsadás a Reformgyógyász portálon! Látogasson el oldalunkra, informálódjon a búzafűlé jótékony és egészségmegőrző hatásairól, kérjen tanácsot bátran!

tovább...

Szeretné bevételét adókra, járulékokra költeni? Akkor rossz helyen jár... Bevétele jelentős részét megtartaná? Akkor forduljon hozzánk bizalommal! Biztos nem fizet több adót, mint kellene?

tovább...

Online könyvelés és tanácsadás az AKIRE Pénzügyi Tanácsadó Kft. -nél! Könyvelési szolgáltatáscsomagokat rendelhet, meglehetősen kedvező áron!

tovább...

Munkavédelmi szakemberként segítek Önnek, hogy a Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény, és a végrehajtására kiadott jogszabályok által előírt kötelezettségeknek vállalkozása megfelelhessen.

tovább...

A gyógyító beszélgetés minden mozzanata a számmisztika több ezer éves tapasztalatain nyugszik. Ez a tudomány ág a bolygók ránk gyakorolt fizikai és pszichés hatásait értelmezi számokká alakítva.

tovább...