megelőzés

A D-vitamin kapszula rendszeres szedésével elejét vehetjük mindazon egészségi problémáknak, melyeket ennek a vitaminnak a hiánya okoz.

tovább...

Az oldalra látogatók számos információt gyűjthetnek, az általuk választott üdülési területeken milyen lehetőségek, látnivalók vannak. Tájékozódhatnak a lehetséges betegségekről, veszélyekről, milyen védőoltások szükségesek, illetve ezeket hol lehet beszerezni. Akik még nem találták meg, hogy hova szeretnének menni azok rengeteg ajánlatot találhatnak.

tovább...

A rotavírus olyan gyermekeket és felnőtteket veszélyeztető fertőzések, melyek általában az egész családot érintik, ha egyszer ott megjelenik, és legsúlyosabban a 6-24 hónapos korosztályt veszélyezteti.

tovább...

A bárányhimlő olyan elsősorban gyermekeket veszélyeztető fertőzés, mely általában lassú lefolyású, érinthet egyetlen gyermeket vagy akár egész gyerekközösségeket, családokat. Az oldalon az érdeklődők felvilágosítást kaphatnak a bárányhimlő fertőzésről, tüneteiről, gyógymódjáról és a megelőzéséről, mely elsősorban védőoltással lehetséges.

tovább...

A gyermekbetegségek olyan gyermekeket veszélyeztető betegségek, fertőzések, melyek lehetnek gyors vagy lassabb lefolyásúak, érinthetnek egyetlen gyermeket vagy akár egész gyerekközösségeket, családokat, lehetnek akár fertőzőek.

tovább...