lakberendezés

A LED lámpák nagyon népszerűek, melynek oka lehet az energiatakarékossága is, de talán inkább még fontosabb, hogy sok különleges funkciót érhetünk el általuk, mint anno a hagyományos lámpákkal nem.

tovább...

Szeretnéd profikra bízni a lakberendezést? Tekintsd meg weboldalunk, ahol szeretik a munkájuk és szuper referenciákkal várnak.

tovább...

Otthonában gipszkarton álmennyezet építését tervezi?

tovább...

Mi az amire egy lakberendezésnél szüksége van? Egy két jó ötletre és tippre, ezen kívül sok sok kreativitásra. De mindez nem elég, ha nem tudjuk a lakberendezés alapszabályait.

tovább...

Szeretnél szobabútort vásárolni, de anyagilag nem engedhetsz meg egy vadonatújat? Semmi gond, hisz van más megoldás is! Tekintsd meg honlapunkat, ahol jó minőségű használt bútor hirdetéseit találod.

tovább...

Ifjúsági bútort rendelne? Baba bútort? Fiatalos felnőtteknek ajánlott bútoraink között szeretne szétnézni? Szeretné megismerni a nagy gyártók kínálatát, mint amilyen a Black Red White vagy a Vox?

tovább...

Apróbb ajándékot keres szeretetteinek, de még nem találta meg a megfelelőt? Látogasson el Intarzia üzletünkbe és biztosan találunk egy Önnek tetsző darabot.

tovább...

A Függönycenter áruházak Hajdú-Bihar megyében helyezkednek el, de széles választékának egy részét az interneten keresztül is megtekintheti, illetve meg is vásárolhatja!

tovább...