lakásbiztosítás

Sokszor halljuk azt a kifejezést, hogy energetikai tanúsítvány, de nem tudjuk, hogy mit is jelent.

tovább...

A technika és a szolgáltatások precizitása mostmár megengedi azt a lehetőséget, hogy ön már otthonából is elintézhesse a lakásbiztosításának megkötését.

tovább...

Ha lakásvásárlás mellett teszi le a voksát, nem válik kárára ha ismeri a vásárlással felmerülő problémákat! Előnyös ha tudja az Ön igényeit.

tovább...

Hogyan óvja meg otthonát a vízkároktól? Mit tegyen a lakástűz ellen? Fogalma sincsen, hogy lenne jó a pénztárcájának? A Lakáskárok ezekre a problémákra ajánl megoldást.

tovább...

Védje meg lakását Magyarország lakásbiztosításban piacvezető biztosítójánál! Vegyük példának az egyre változékonyabb időjárást, illetőleg gondoljunk a betörésekre!

tovább...

Nem elég, hogy a rossz időjárás hatalmas kárt okoznak nyaralóházában, az egész évben ki van téve tolvajoknak. Ez Önnek erősen nyomasztó az év azon időszakaiban, mikor nem tartózkodik nyaralójában.

tovább...

Ingyenes biztosítási alkuszszolgáltatást, utánajárás és kötelezettség nélkül, ingyen összehasonlíthatja a konkurens biztosítók árait, egyszerűen gyorsan megkötheti szerződését.

tovább...

Felújította lakását, új dolgokat vásárolt, de a oda lakásbiztosításában ez nem jelenik meg? Oldalunkon számos lakásbiztosítás közül választhat.

tovább...