lakás

Mint az a nevéből is látszik, a Ház Körül Blog az otthonunk körüli mindennapi feladatokhoz igyekszik segítséget nyújtani a bejegyzéseivel.

tovább...

Luxus lakás Budapesti ajánlatait nem csak az újságban érdemes keresni, hanem az interneten is, hiszen talán ott még többet is talál az ember – arról nem is beszélve, hogy az interneten sokkal részlete

tovább...

Lakáskeresés kapcsán mindenkinek mások az igényei, elvárásai. Vannak, akiknek az ár dominál leginkább, minden elvárást ennek rendelnek alá.

tovább...

Szeretné felújítani lakását és kiüríttetné az eddig lakóra váró szobát? Babát vár szerelmével és szeretnék azt a szobát átalakítani babaszobává?

tovább...

Vége annak az időszaknak amikor évekig kell gyűjteni azért, hogy a lakás felújítás műveletét elkezdhesse, hiszen a mi cégünk olyan remek feltételekkel és árakkal dolgozik, hogy Önnek és családjának ne

tovább...

Magyarország ötöde él Budapesten. Mindenkinek szüksége van egy jó kis lakásra, ahova a napi munka után kényelmesen hazaérhet.

tovább...

2011-ben még csak ajánlott volt, de 2012-től már kötelező az Energetikai Tanúsítvány kiállítása az ingatlanokhoz.

tovább...

Ha lakásfelújításba fogna, de nem tudja, hogy hogyan is csinálja, akkor az internet és a szakemberek sok lehetőséget vázolhatnak fel.

tovább...