Hajdúszoboszló

A Szegfű-Apartman Hajdúszoboszlón az a szállás, ami biztosan elnyeri a tetszését, ugyanis egy olyan remek szállásról van szó, ahol a vendék kényelme biztosított.

tovább...

Hajdúszoboszlóra terveztek elugrani a családdal, de nem tudjátok, hol szálljatok meg?

tovább...

Ki ne ismerné a csodás termál vizes fürdőiről, élményparkjairól híres üdülő helyet, ahol barátaival, családjával egyaránt remek kikapcsolódás várja önt. Hajdúszoboszló hazánk egyik ékköve.

tovább...

Hajdúszoboszló? Nem járt, még de barátai sokat meséltek a város csodálatos hangulatáról? Annyira felkeltették az érdeklődését, hogy azt tervezi, minél előbb ellátogat ide?

tovább...

Ha tökéletes pihenésre vágyik, de kipróbálna sokféle érdekes és kellemes szolgáltatást, akkor a Hotel Hajdúszoboszló az ön célpontja.

tovább...

A hajdúszoboszlói térség internetes turizmus portálja. A Szállás Hajdúszoboszló weboldalunkon a panziók, hotelek, apartmanok kínálatán kívül a látnivalókról is olvashat.

tovább...

Az apartmanház Hajdúszoboszló jól frekventált, de csendes részén találhatóak, csupán pár percre a sétálóutcától, illetve a fürdő bejárataitól.

A 4 Lurkó apartmanházban két teljesen önálló apartman az Alma és a Barack apartman található. Az alma apartmanban egy két ágyas és egy 2+1 ágyas szoba,

tovább...