életmód

Látogasson el Webáruházunkba, ahol az egészséges életmódhoz széles választékot talál: táplálékkiegészítők, vitaminok, tisztító kúrák. A megfelelő sav-bázis egyensúly eléréséhez lúgosító táplálékkiegészítők, gyógyteák, lúgosító italokat (pl. búzafű) talál. A megfelelő tisztítókúrához elengedhetetlen a méregtelenítő teák, méregtelenítő kúrák alkalmazása. Vásároljon egyszerűen alkalmazható méregtelenítőket, melyek koncentrált gyógynövénytartalmuknál fogva segítik a szervezetet az öntisztulásban.

tovább...

Szeretne tenni Ön is valamit az egészsége megőrzése, vagy javítása érdekébe? Nem tudja, hogyan áljon hozzá?

tovább...

Arcjóga vagy arctorna? Mindkét kifejezés hasonló tartalmat takar, de nem teljesen ugyanaz a kettő. Mindkettővel mimikai izmokat mozgatunk meg, mely segítségével az izmok tónusát növelhetjük.

tovább...

Jézus evangéliuma címmel jelent meg a Püski kiadónál Vígh Tibor elgondolkodtató kötete Istenről és rólunk, emberekről. A könyv szokatlan és újszerű nézőpontból segít választ kapni az élet makacsul vissza-visszatérő mindennapi kérdéseire. A szerző "Mit is tanított Jézus?" előadásai alapján készült kötet alcíme: Az ébredés.

tovább...