Shiny exkluzív fehérnemű webáruház

A tavalyi egzotikus nyaralásom élményét szeretném megosztani a kedves olvasóval. Tavaly a Shiny fehérnemű bolt nyereményjátékán vettem részt és mivel sikerült megnyernem a főnyereményt, egy különleges, egzotikus utazáson vehettem részt az Exkluzív Fehérnemű szigeteken (a második díj egy szexi poppy bikini volt).
Miután elhagytuk a Bikini szigeteket, a repülőgép ablakából lepillantva egy tanga alakú szigetcsoportot láttam kibukkanni a tengerből. A száraz Nagyibugyi szigeten szálltunk le, ami a legnagyobb sziget és különlegessége a sűrűn lakott szőrös partvidék. A bozótosban a sziget egyetlen nagyobb kikötőjére bukkanunk, amelyet azért csak-csak meglátogatnak a lepukkant naszádok és búvárhajók.
Mindezek ellenére az Exkluzív Fehérnemű szigetcsoport nem az alakjáról kapta a nevét, hanem a különleges, szubtrópusi faunájáról. A fákon csimbókban lógó combfix és melltartó alakú termését a bennszülöttek és a turisták egyaránt szívesen fogyasztják, nedvét élvezettel szopogatják. Különleges, kizárólag az Exkluzív Fehérnemű szigeteken termő cserjeféle a csipkés bugyi bokor. Fűszeres-muskotályos zamatos íze miatt a legkedveltebb csemegének számít az igényes hölgyek-urak körében, de szörpnek elkészítve a kislányok is odavannak érte.
A repülőtérről a sziget belseje felé ungon, berken, bokron áttörve érünk a Vénuszdombra, amely az Exkluzív Fehérnemű szigetek egyik legmagasabb pontja, és ahonnan csodálatos kilátásban és élményben lesz részünk.
Érdemes még a kisebb Tanga szigetre is ellátogatni, mert ott erotikus jelmezekbe bújt nyuszikkal bújócskázhatunk.

Link: Shiny exkluzív fehérnemű webáruház
{ https://www.shinyfehernemu.hu }